Σχετικά με μας

Γνωρίστε μας

Λίγα λόγια για το γραφείο

Το δικηγορικό γραφείο της Δήμητρας Σκιώτη είναι ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο που λειτουργεί από το 2009, με έδρα την Θεσσαλονίκη, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου (Μέγαρο “Θέμις”). Με αρχές τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, την εντιμότητα, την υπευθυνότητα, το πάθος για τελειότητα, συνδυαζόμενες με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε διαχρονικά ολοκληρωμένες και αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες, λύσεις και συμβουλές.

Ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου είναι η Δήμητρα Σκιώτη.

Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου το 2007, ιδρύει το γραφείο της το 2009. Έκτοτε υπηρετεί καθημερινά την ανεξάρτητη και μάχιμη δικηγορία, εντός και εκτός των δικαστικών αιθουσών. Άλλες σπουδές: μουσική, αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα. Προήχθη σε παρ΄Εφέταις το 2014 και παρ’ Αρείω Πάγο το 2018.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στα νομοθετικά πλαίσια των τομέων δραστηριότητας και ενασχόλησης μας και συνεργαζόμαστε σταθερά και μόνιμα με τους πλέον αξιόπιστους συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, πολιτικούς και τοπογράφους μηχανικούς, καθώς και φοροτεχνικούς, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

  • Πολυετής εμπειρία
  • Εντιμότητα και υπευθυνότητα
  • Πάθος για τελειότητα
  • Υψηλή επιστημονική κατάρτιση
2007
Αποφοίτηση
Αποφοίτηση από το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο.
2009
Ίδρυση του γραφείου
Το 2009 ιδρύεται το δικηγορικό γραφείο επί της οδού 26ης Οκτωβρίου (Μέγαρο "Θέμις").
2014
Προαγωγή σε παρ΄Εφέταις
Πάθος για συνεχή εξέλιξη και ασταμάτητη πρόοδο.
2018
Προαγωγή σε παρ’ Αρείω Πάγω
Με το ίδιο πάθος για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών.

Δίπλα σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες
από το 2009

Από το 2009, εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, με γνώμονα την εντιμότητα, την επιστημονική κατάρτιση και την αποτελεσματικότητα. Η εμπιστοσύνη των εντολέων μας, ως αποτέλεσμα της σταθερής και διαρκούς συνεργασίας μας, αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας.

Ικανοποιημένοι εντολείς

Επιτυχείς υποθέσεις

Έτη εμπειρίας

Επιστημονικά πεδία

ΕΣΠΑ - επιχειρησιακό πρόγραμμα